در این مقاله قصد داریم کلیه محتوای منتشر شده در مورد ساخت اسکلت فی را مورد تحلیل و برسی قرار داد و مطالبی از موارد مهم را در یک مقاله جامع انتشار دهیم هدف از این کار یکپارچه سازی اطلاعات ارائه شده در مورد اسکلت های فی اهمیت و کاربرد آن است امید است بتوانیم از طریق این پست اطلاعات کافی را در اختیار مخاطبان قرار دهیم به طوری که بتوانیم راهنمای خوبی در زمینه ساخت و ساز و متریال مناسب برای ساخت بناها در اختیار شما قرار دهیم.
امروزه ساخت و ساز در دو شکل کلی صورت میگیرد ساخت و ساز با سازه های بتنی و استفاده از سازه های فی برای ساخت اسکلت فی بنا ، سازه های بتنی عموما متداول تر هستند و بیشتر استفاده میشوند، اما دانستن اینکه ساخت اسکلت فی چه مزایایی بر سازه های بتنی دارد میتواند راهگشای بسیاری از سوال های ما باشد.
در هر جایی از ایران که هستید می توانید جهت سفارش ساخت اسکلت فی با ما تماس بگیرید و با ما در ارتباط باشید از این رو میتوانید بر اساس نقشه و طرح خود در کوتاه ترین زمان نسیت به ساخت اسکلت فی خود اقدام کنید . توجه داشته باشید آنچه مهم است در تحویل با کیفیت تری کار در کوتاه ترین زمان ممکن است .
با توجه به توسعه کلان شهر های ایران و حرفه ای و صنعتی شدن ساخت و ساز باید به تدریج روش های مدرن در ساخت و ساز را با روش های سنتی جایگزین کنیم ، سازه های فی میتوانند به خوبی در برابر حوادث غیر مترقبه و در طی روال ساخت تقویت شده و در برابر حوادث ایمن شوند . سرعت تولید و توسعه بالا دارند، زمان لازم برای ساخت محصول نهایی را کاهش می دهند و میتوانند به سبک تر شدن سازه ساختمان و افزایش مقاومت ساختمان کمک کنند.
اسکلت فی متشکل از فولاد، تیر و ستون می باشد. ستون های سازه اسکلت فی به دو صورت عمودی و افقی قرار گرفته اند و امروزه پیکر ساختمان های زیادی در سطح شهرهای کشور را پوشش داده اند. بنیادی ترین مصالح به کار رفته در اسکلت فی فولاد می باشد که در حال حاضر از پراهمیت ترین مصالح در صنایع ساخت و ساز به شمار می رود. از حائز اهمیت ترین مزایای فولاد که موجب گردیده تا در اسکلت فی به کار برده شود مقاومت بالا، جوش پذیری، شکل پذیری، خم پذیری، همگن بودن و ارتجاعیت محسوب می شود.
به کار بردن اسکلت فی در سازه ها و ساختمان ها موجب گردیده تا از وزن کمتری بهره ببرند و در برابر هرگونه ضربه، فشار و عوامل بیرونی نظیر زله مقاومت و استحکام بیشتری نشان دهند. پس می توان گفت سازه های دارای اسکلت فی دارای تعادل نسبی بیشتری می باشند.
گروه فنی قائم صنعت سپاهان سازنده و نصاب انواع اسکلت های فی جوشی ، پیچ و مهره ای در منتاژ های سبک و سنگین و ساخت انواع سوله و جرثقیل سقفی و دروازه ای میباشد.
پیمانکاری با هدف ساخت انواع سازه های فی در کاربرد های مختلف و با سابقه کاری بالای ۱۵ سال سعی در خدمت به سرمایه گذاران و هموطنان محترم داشته است.
مزایایی که اسکلت فی در مقایسه با اسکلت بتنی دارد باعث این امر گردیده است ، همانطور که در مقالات قبلی به مزایای اسکلت فی نسبت به اسکلت بتنی اشاره شده که در یل به اختصار بیان می گردد.
درباره این سایت